Seneste artikler


 • Det oversete ledelsesværktøj

  2 september 2021

 • Din personlighed skaber din personlige virkelighed

  23 Juni 2021

 • Lederen, det svageste led

  30 November 2020

Recent Post


 • Personligt lederskab

 • Social Media

 • Entertainment

 • Business

Seneste artikler


Din personlighed

skaber din personlige virkelighed

23 Juni 2021

Lederen, det svageste led

30 November 2020

Kroppen - Dit karmiske CV

Posted In Kroppen | Posted On 21 july  2021 | Posted By Søren Gregersen

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor du eller nogen du kender, fra tid til anden kommer galt afsted. Det være sig lige fra den ømme tommelfinger, du får ud af, gennem klodsethed, at slå den med hammeren, over influenzaen til det brækkede ben eller den livstruende sygdom. Nogle mennesker ser ud til at komme mere galt afsted end andre. Vi plejer at snakke om, at den enkelte er uheldig, klodset eller arveligt anlagt.

Drejer det sig om klodsethed, belæres den enkelte om at være mere påpasselig. Ofte i mere eller mindre sarkastiske og humoristiske vendinger. For udefra set er det jo meget sjovt. Og det skal jo være til at tage en joke, sådan i al venskabelighed.​

For egentlige sygdommes vedkommende ser det straks anderledes ud. Her søges ofte professionel hjælp  hos læger og andre specialister. Så tages der et utal af blodprøver, for der må jo være noget helt galt. Så vævsprøver for at se om der skulle være tale om en arvelig sygdom. I alvorlige tilfælde fjernes organer eller legemsdele ligefrem, ud fra et forsigtighedsprincip.

For sygdomme der er blevet udråbt som fjende af menneskeheden, håber de hjælpsomme eksperter på, at medicinalindustrien kan udvikle en vaccine, så den grumme sygdom kan kommes i forkøbet. Igen ud fra et forsigtighedsprincip.

Under alle omstændigheder inddrages medicin, for derigennem at påvirke den enkeltes skrøbelige krop.


Men. Her er det altså ligesom at lede efter de tabte nøgler i lyskeglen under lygten, i stedet for omme i mørket på græsplænen, hvor de egentlig blev tabt.

De der har øjne de ser. De der har ører de hører.

Hvis vi til gengæld betragter problemstillingen fra en anden vinkel, kan vi sammenligne dit helbred med et arbejde, eller et job du skal udføre.
Før du tiltræder et nyt arbejde, sender du oftest en ansøgning. Det gør du fordi du har lyst til at have netop det job, eller i dette tilfælde, for sammenligningens skyld, et godt helbred. Jobbet eller det gode helbred er altså målet for din søgen.
Gælder det din jobansøgning, vedlægger du så dit CV, som i overskrifter fortæller om, hvad du har bedrevet hidtil i din karriere. Det er ofte på grundlag af dette CV du enten får eller ikke får jobbet.

På samme måde er det faktisk med dit helbred. Når du sender din ansøgning afsted om at få, eller beholde, et godt helbred, vedlægges også her et CV.
Det er dit karmiske CV der følger dit helbred. Og afhængig af, hvad der fremgår af dit karmiske CV, enten får du eller får du ikke et godt helbred.

Men hvordan finder du så ud af, hvad der står i dit karmiske CV.
Du kigger på din krop. For det er din krop, der udgør dit karmiske CV. Din krop rummer alle optegnelser om, hvad du har budt den hidtil. Både fysisk og emotionelt. Ja faktisk helt ned på tankeplan, for alle fysiske manifestationer starter som en tanke.

Når det på denne måde gøres klart, at din krops konsistens bygger på tanker, kan det hurtigt udledes, at din krops respons på uheld eller sygdom, bygger på de tanker du gennem tiden har haft.

Da karma direkte oversat betyder, at du høster som du sår, kan du altså ikke gå ud fra, at du på nogen måde kan finde årsagen til din krops problemer i fysikken.

Ligesom du heller ikke kan finde årsagen, til at du ikke fik drømmejobbet som chefjurist, i ansættelsessamtalen, når dit CV fortæller at du er uddannet procesoperatør.

Kan du tænke det, kan du også gøre det.

Ordene blev sagt af Walt Disney, men de er så sande som de overhovedet kan blive. Og så gælder de også for dig!

Så når din krop gør vrøvl, hjælper det hverken at fylde den med medicin, lade den operere eller søge beskyttelse gennem vacciner.
Du bliver nødt til at ændre din tankegang.

For ligesom tanker skaber sygdom, skaber tanker også sundhed og et godt helbred.

Pillen, operationen og vaccinen kan kun i bedste fald lægge en dæmper på symptomerne. Kun en tankeændring, fulgt op af en adfærdsændring, kan fjerne årsagerne til problemerne.

Og så den frække afslutningsbemærkning.
For at foretage en tankeændring, skal du selv tage et aktivt valg. Du kommer ikke ud over, at det er dit eget ansvar, og hverken læger, andre eksperter eller myndigheder kan tage dette ansvar fra dig. De kan heller ikke træffe valget for dig.

Uanset hvad du vælger, kommer det til at fremgå af dit karmiske CV fremadrettet, og får indflydelse på din helbredssituation fremover. For målet med dit liv er, at du selv skal tage ansvar for det. Og læger, medicin, vacciner eller myndigheder var eller er ikke en del af den oprindelige plan. Og slet ikke en del af løsningen.


Søren Gregersen

Der er til ethvert problem, også dine, altid mindst tre forskellige løsninger. Din og min opgave er, at finde de to andre.

Hold dig opdateret gennem vores

4ev Universet

Kontakt til 4ev Universet og Søren Gregersen

4ev@4ev.dk

 

Copyright © 2019 - 4ev Academy Cvr. nr. 20 29 57 32 - All rights reserved.