Find modet

Fra Drøm til Plan til Frihed


Kan du kende en mulighed når du ser den?
for her er den bedste af slagsen!

 

Sådan skaber du det liv i frihed, du drømmer om

 

De fleste der snakker om frihed, tænker primært på økonomisk frihed. Så lad os tage den derfra.

 

Økonomisk frihed starter med at du driver din egen virksomhed. Yderst sjældent bliver nogen økonomisk uafhængig, ved at arbejde for andre.

 

Forestil dig at jeg hjælper dig, til at starte din egen virksomhed. At jeg i processen lærer dig de 6 vitale trin, i formlen til opnåelse af store mål, hjælper dig gennem ugentlige mål, så du trin for trin kommer stadig tættere på dit mål, og at vi to i samspillet opbygger et venskab.

 

Det er, kort og godt, opskriften på planen mod frihed.

Hvordan den konkret vil se ud for dig, finder vi ud af, ved at du booker en gratis samtale med mig. Du kan selv booke din tid herunder.

“Hvis du ikke selv designer dit eget livs plan, er chancerne store for, at du falder ned i en andens plan. Og gæt hvor meget vedkommende har planlagt for dig?

Ikke meget.”

- Jim Rohn -

DIN STORE MULIGHED

Book din gratis samtale om dine muligheder

Når du kigger på dit liv, som det er lige nu. Er du så tilfreds?

Tilfreds med:

 • Din økonomi. Har du alle de penge du har brug for, til at kunne leve netop det liv, du altid har drømt om, med mulighed for at støtte op om dem du holder af, og som er afhængig af dig?
 • Dit arbejde. Står du hver dag op til drømmejobbet, med de udfordringer og udviklingsmuligheder du har satset så hårdt på at nå, samt den annerkendelse du vitterlig fortjener?
 • Dit helbred. Lever du et stressfrit og harmonisk liv, med fokus på sundhed og glæde i livet, byggende på sund kost, rigelig og god søvn samt mulighed for at forebygge gennem motion, frisk luft og positive mennesker i din nærhed?
 • Dit kærlighedsliv. Er du i netop det givende og opbyggende forhold du altid har drømt om, med mulighed for at forkæle, drage omsorg for, samt være gensidig nysgerrig på hinanden gennem leg og ægte hengivenhed?
 • Din mulighed for at gøre en forskel. Er du i stand til at give dine børn og børnebørn den opbakning, økonomisk, tidsmæssigt og med ægte nysgerrighed på deres liv, som du føler du dybest set har lyst til? 

Kan du svare nej til bare ét af ovenstående punkter, har vi to noget at snakke om. Fordi...

 

Måske er du nu klar til at tage dit liv til et nyt level. Find en tid der passer dig. Så mødes vi over telefonen.

Stil skarpt på din plan

Hvis du gør det du plejer at gøre, får du også de resultater du plejer at få.

Nu er tiden kommet, hvor du skal indtage din retmæssige plads

 • Glæden ved det du laver

  Det er vigtigt at du gør dig klart, hvad der for alvor gør dig glad. 

  Glæden er målestokken for succes.

 • Tid og penge er to sider af samme mønt

  Det er vigtigt at du tjener så mange penge, som overhovedet muligt, på så kort tid som muligt. Dermed øger du dine muligheder for at gøre en forskel

 • Efterlad alle med en følelse af merværdi

  Vi er her for at vokse. Når du får andre til at føle, at de er mere end de er vant til at opleve i hverdagen, gør du verden større

Kontakt til Søren Gregersen


Du kan med fordel melde dig til nyhedsbrevet. Derved holdes du opdateret på de indgange der er til fremme af vækst, resultater og frihed. Få så mange brikker til din plan, mod dit mål, som muligt.

4ev@4ev.dk

+45 29 21 00 18

Team4ev

Havnegade 29

5000 Odense C

FORANDRINGSAGENT

Søren Gregersen

Havnegade 29, 5000 Odense C

© Copyrights by Forandringsagent.info. All Rights Reserved.