Brug din pause til at

Forstå din krops signaler

og bliv FRI

Smerter, udbrændthed og sygdom er kroppens måde at fortælle dig, at du går i en uhensigtsmæssig retning. Med ofte ganske små ændringer i din hverdag, kan du sætte dig ud over den begrænsning din krop giver. Ved at løse den opgave du er her for.

 

Letforståelige tanker er nøglen til den nødvendige forandring. Det hele forgår i din bevidsthed. Og Karma er omdrejningspunktet. For intet er som det ser ud. Nøglen er på indersiden.

 

Lad mig vise dig, hvordan du gennem omsorg for din krop, kan sætte dig selv fri, og opnå mere tid og overskud til dig selv.

Om mig Søren Gregersen

Siden 1995 har jeg arbejdet professionelt med kroppen i centrum. Jeg har behandlet langt over 1000 mennesker i egen praksis, ligesom jeg har uddannet massører og healere i eget kursuscenter.

Healer, Massør og Clairvoyant

Jeg har en drøm, om at du og jeg en dag vil have modet til at bryde status quo. At vi ser det store vi er i stand til, og går efter at udleve vores drømme.

 

Jeg tror på at både du og jeg, er i stand til at udrette betydeligt mere, end vi gør lige nu, Og vores vej går gennem nysgerrighed og gensidig inspiration.

 

Jeg har gennem arbejdet med min egen krop, fået en forståelse af, hvorfor smerter opstår, og jeg har været i stand til at fjerne de smerter jeg var plaget af.
Derigennem har jeg taget mit liv til højder, jeg før ikke troede var mulige.

Jeg har et stort ønske om, at vise dig at du kan gøre det samme.

Abonnementsplanen

For at sikre dig en omsorgsfuld søgen mod din smertefrihed, er redskaberne samlet i en abonnementsplan, som du for et fast månedligt beløb følger, til du når din autentiske forkælelse og fortjente nydelse gennem forståelse.

Planen er naturligvis uden binding, og du kan stoppe med et enkelt klik.

DIN KROP ER EN TANKEFORM

Kroppens skattekort

Ved at lære din krops sprog at kende, vil du kunne komme på forkant med de muligheder den rummer. De ubalancer du oplever i din hverdag, vil stort set alle kunne løses gennem kroppen.

CARPE DIEM

Den mindst betrådte vej

Lægen kan kun hjælpe dig med at lindre dine symptomer. For at løse den bagved liggende årsag, og dermed sikre at du ikke får tilbagefald, må du lære at forstå din krops sprog.

DET VILDE TRIP

Bryd vanen at være dig

Din personlighed skaber din personlige virkelighed
For at kunne nå ind i smertefriheden, må du starte med at blive en anden. Flytte fokus til dine uanede muligheder gennem kroppens indre kraft.

Fællesskabet Voksenkroppen

Jeg ved at kroppen har et meget levende sprog. Et sprog der meget tydeligt fortæller, hvad der sker inde i os. Et sprog der sigter mod at hjælpe os til en frihed for smerter. Et sprog der kan hjælpe os, til at opnå det vi ønsker i livet.

 

Og kroppen er en blændende historiefortæller. Den fortæller os levende og medrivende historier om smerte, savn, tab og frustartion.

Men den fortæller også spændende historier om glæde, lykke, intimitet og drømme.

 

Vores opgave er at lære vores krops sprog at kende.

 

I Fællesskabet Voksenkroppen får du:

De 4 puslespil

Videokursus i 14 afsnit, hvor jeg gennemgår kroppens betydning for din frihed, og hvad du med fordel kan have fokus på i din hverdag

Ugens inspiration

Gennemgang af kroppens dele, set i relation til smerte, sygdom og helbred. Hvad gemmer de enkelte informationer. Du får én inspiration pr. uge. ca. 20 min.

Clairvoyance

Hver uge kan du stille mig spørgsmål i relation til din personlige situation, og jeg vil svare dig ud fra de clairvoyante ting jeg ser hos dig. I et fælleskald ca 60 min.

Hjemme hos

Hvad brænder andre for. Og hvordan gør de det i forhold til at have kroppen i centrum. Videoindslag hvor vi kigger indenfor hos udøvere og behandlere

4ev Academy

4ev Academy er en platform, hvor du kan fordybe dig i de emner der har din interesse. Fokus er her at bryde status quo. Du får op til 50% rabat.

Dig i fokus

Deltag i sæsson bestemte begivenheder, hvor du kan fordybe dig i den totale forkælelse af dig. Både on line og fysiske workshops og sammenkomster.

Vælg din favorit plan

Abonnementsplanen Fællesskabet Voksenkroppen giver adgang til:

Videokurset "De 4 puslespil" - Vækstmatrixen, i 14 lektioner

Ét ugentligt inspirationskursus

èn ugentlig Clairvoyancesession i plenum

Medlemsrabatter og værktøjer

Noget specielt til dig efter

6, 12 og 24 måneder

 

Abonnementerne er naturligvis uden binding

Månedsplan

 

Hele Fællesskabet Voksenkroppens indhold

betalt for én måned

 

Samt 25% rabat på kurser fra 4ev Academy

 

Kr. 99,- pr. måned

incl. moms

Årsplan

 

Hele Fællesskabet Voksenkroppens indhold

betalt for ét år

 

Samt 50% rabat på kurser fra 4ev Academy

 

Kr. 62,50 pr. måned

incl. moms

og spar kr. 438,-/år

 

For at opnå denne lave pris betaler du nu

Kr. 750,-  

incl. moms

for det næste år.

Hold dig opdateret gennem vores

Nyhedsbrev

4ev Universet

Tilmeld dig nyhedsbrevet og et unikt debatforum for at få:

  • inspirerende artikler til fremme af din forandringsproces
  • adgang til et netværk, hvor du kan sparre med andre, der også er draget af personlig og grænsesøgende vækst samt kroppens mysterier
  • blive inviteret til omsorgsfulde og nærværende kurser og workshops, som andre ikke har adgang til
  • mulighed for at trække på Søren Gregersens mere end 40 års erfaring på områderne personlig, professionel og helhedsorienteret vækst

Det koster dig kun din e-mail adresse og dit navn, og du kan med et enkelt klik afmelde dig nyhedsbrevet, når det ikke længere giver mening for dig.

Kontakt til Fællesskabet Voksenkroppen

Er du i tvivl om Fællesskabet Voksenkroppen er noget for dig, kan du få en 10 min gratis afklarende samtale over telefonen.

For at aftale tid til samtalen, send en mail eller en SMS til nedenstående, så kontakter jeg dig, og aftaler tid for samtalen.

4ev@4ev.dk

 

29 21 00 18

 

Windelsvej 77

5000 Odense C

Copyright © 2019 - 4ev Universet  -  Cvr. nr. 20 29 57 32 - All rights reserved.